
Bio Cukr z Kokosových květů 170 g
Výroba – Tento cukr se vyrábí z nektaru květových poupat kokosových palem. Když se pupen nařízne, začne z něj vytékat sladký nektar. Ten se následně šetrně zahřívá, stává se z něj sirup, a ten pak při vychladnutí krystalizuje do tmavě hnědého cukru s výrazným karamelovým aroma.
Přínosy – Tento cukr je organismem odbouráván pomaleji než jiná, vysokoglykemická sladidla (např. třtinový cukr) a tím pomáhá k pomalejšímu uvolňování energie, která zasytí na delší dobu a zároveň nezpůsobuje velké výkyvy hodnot cukru v krvi. Proto je cukr z kokosových květů vhodný např. i pro diabetiky. Můžete jej používat jako běžný cukr, nebo dobře dochutí např. dressinky a dipy.
Název produktu
|
Cena s DPH
|
Skladem
|
Množství
|
Košík
|
Oblíbené
|
Obj. číslo
|
||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Bio Cukr z Kokosových květů 170 g
|
127 Kč
|
0 ks
|
|
|
|
vyprodáno
|