Novinky

Obchodní podmínky

OBCHODNÍ PRAVIDLA pro příjem zásilek uvnitř ČR a SR

1) Vrácení peněz, výměna výrobku

2) Záruka – reklamace

3) Způsoby objednávání zboží

4) Ceny

5) Způsob platby

6) Přepravné a balné

7) Dodací lhůty

8) Doprava mraženého masa

9) Přeprava

10) Osobní odběr

11) Ochrana osobních údajů

 

1) Vrácení peněz nebo výměna výrobku

Pokud nakoupené zboží z jakéhokoliv důvodu nechcete a výrobek je schopný dalšího prodeje, využijte možnost vrácení do 100 dní od nákupu. Pošlete ho zpět na adresu Baron s.r.o., V Přírodě 10, Ústí nad Labem, 40001 a my Vám pořizovací cenu obratem pošleme na Váš účet.

 

2) Záruka – reklamační proces

Na chovatelské potřeby poskytuje Baron záruku 2 roky. Vady funkčnosti způsobené výrobcem, řeší Baron v záruce opravou nebo výměnou výrobku. Více naleznete v našem reklamačním řádu.

 

3) Způsoby objednávání zboží

On-line z obchodu www.baron.cz, nebo telefonicky či e-mailem viz kontakty.

 

4) Ceny

Účtovány jsou ceny aktuální v den objednání v obchodě www.baron.cz.
Ceny jsou včetně DPH (Baron je plátce DPH).
Faktura s náležitostmi daňového dokladu je vkládána do zásilek.

 

5) Způsob platby

Platba je možná online kartou, bankovním převodem či dobírkou (dle volby v objednávkovém formuláři).

 

6) Přepravné a balné

ČR – Paušální poplatek 99 Kč (119 Kč PPL) se přičítá k objednávkám v hodnotě do 799 Kč
Při hodnotě objednávky od 800 Kč (včetně) platí za své zákazníky přepravu a balné Baron.

SR – Paušální poplatek 179 Kč se přičítá k objednávkám v hodnotě do 799 Kč.
Při hodnotě objednávky od 800 Kč (včetně) platí za své zákazníky přepravu a balné Baron.

Velkoobchod ČR – Paušální poplatek 99 Kč (119 Kč PPL) se přičítá k objednávkám v hodnotě do 2999 Kč. Při hodnotě objednávky od 3000 Kč (včetně) platí za své zákazníky přepravu a balné Baron.

Velkoobchod SR – Paušální poplatek 179,-Kč se přičítá k objednávkám v hodnotě do 2999 Kč. Při hodnotě objednávky od 3000 Kč (včetně) platí za své zákazníky přepravu a balné Baron.

 

7) Dodací lhůty (dle volby v Objednávkovém formuláři)

Objednávky došlé do 12:00 h jsou odesílány v tentýž pracovní den (96% zboží je skladem v sídle Barona).

 

8) Doprava mraženého masa

ČR – Odesíláme pouze v pondělí, úterý a středu. V případě státních svátků zasíláme maso podle našich možností.

SR – Mražené maso nezasíláme.

 

9) Přeprava (dle volby v Objednávkovém formuláři)

Zásilky doručuje obvykle do 24 hodin (SR do 48 h) soukromá balíková služba společnost PPL a DPD.

 

10) Osobní odběr

Předem uhrazené zboží (online kartou nebo převodem na účet) je možné si vyzvednout na naší adrese V přírodě 10, 400 01 Ústí nad Labem od pondělí do čtvrtka od 8:00 do 15:00 hodin, v pátek od 8:00 do 13.30 hodin.

Omlouváme se, ale na naší adrese není možné za zboží platit v hotovosti.

 

11) Ochrana osobních údajů

Registrací zákazník dává svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, a to pouze pro potřeby BARON Ústí nad Labem s.r.o. a dále k tomu, že osobní údaje budou poskytovány dalším zpracovatelům dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. V případě, že zákazník svůj souhlas se zpracováním těchto osobních údajů dodatečně odvolá, jeho registrace bude ukončena. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu trvání registrace a po dobu vymáhání případně vzniklých pohledávek a archivovány po dobu zákonných archivačních lhůt. Zákazník má právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu osobních údajů a další práva uvedená v § 12 a § 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.