
Divoké a jedlé zelené rostliny
Atlas jedlých zelených rostlin, které jsou všem volně dostupné, a proto ideální pro léčivá zelená smoothie.
O autorovi – Sergei Boutenko – syn guru syrové stravy paní Victorie Butenkové studuje a jí rostliny, které pěstuje příroda jako např.: kopřiva, pampeliška nebo jitrocel. Na seminářích a internetu šíří informace o energii a léčivé síle těch nejzdravějších potravin >> volně rostoucích zelených rostlin. www.sergeiboutenko.com
Jedli je z nouze – V roce 1998 vzali rodiče Sergeje na pěší výpravu, dlouhou 4240 km, která vede z Mexika do Kanady. Během šesti měsíčního pochodu jim několikrát došli potraviny a byli nuceni jíst divoce rostoucí rostliny. To kromě obživy zlepšilo jejich zdravotní stav, což bylo impulsem pro vznik tohoto atlasu jedlých rostlin.
Výhody divokých – Dnešní ovoce ani zeleninu nevytvořila příroda >> přešlechtil je člověk, aby byli větší a lépe chutnali. Divoce (volně) rostoucí rostliny mají mnohem více životní energie a silnou imunitu. Proto nepotřebují sázet, zalévat ani plít. Příroda je stvořila pro výživu >> proto obsahují více živin a energie než rostliny přešlechtěné.
Pro pevnější zdraví – TOP kniha pro ty, kteří chtějí dále zvyšovat úroveň zdraví. Stačí obohatit jídelníček o rostliny rostoucí přirozeně v okolí. Atlas představuje 60 divokých rostlin, které jsou jedlé. Presentace s barevnými fotografiemi ulehčuje identifikaci rostlin. Nechybí recepty na zelená smoothie, saláty a další jídla.
Kniha je ve Slovenštině
Název produktu
|
Cena s DPH
|
Skladem
|
Množství
|
Košík
|
Oblíbené
|
Obj. číslo
|
||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Divoké a jedlé zelené rostliny
|
496 Kč
|
0 ks
|
|
|
|
vyprodáno 364820
|