
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
Historie, recepty a přínosy kvašení jako nejzdravější způsob zpracování a konzervace léčivé stravy.
O autorovi – Karel Machala je publicista a překladatel v oborech ekonomiky a nekonvenční medicíny se zaměřením na souvislosti mezi výživou a zdravím. Je v Čechách kompetentním expertem na kvašení živých potravin. Sleduje novinky o netoxických a neinvazivních metodách v lékařství. Zajímá se o asijské kultury. www.karelmachala.cz
Zdravá konzervace – Kvašení (fermentování) je proces podobný trávení, při kterém se štěpením množí živiny, příznivé bakterie (probiotika) a enzymy. Kvašení zeleniny, ovoce a zelených listů je nejzdravější způsob zpracování a konzervace živé, lehce stravitelné léčivé stravy.
Chuťové variace – Kvašená zelenina je tisíce let známá tradiční potrava mnoha národů. Zapomenutá forma zpracování se vrací do jídelníčku lidí, kteří chtějí upevnit své zdraví. Objevují se také gurmáni hledající chuťové zpestření, protože štěpením syrové potravy při kvašení vznikají delikátní chuťové variace.
Recepty a účinky – Kniha je protkaná recepty ze všech koutů světa, zábavnými perličkami, příslovími, historií. Velmi pečlivě zpracované informace provází kvašení potravin od A do Z (ucelené dílo). Představuje nespočetné možnosti a variace kvašení a léčivé účinky fermentované zeleniny a ovoce.
Název produktu
|
Cena s DPH
|
Skladem
|
Množství
|
Košík
|
Oblíbené
|
Obj. číslo
|
||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
|
235 Kč
|
5 ks
|
|
|
|
364824
|