Obchodní podmínky

OBCHODNÍ PRAVIDLA pro příjem zásilek uvnitř ČR a SR

  1. Vrácení peněz, výměna výrobku 
  2. Záruka - reklamace
  3. Způsoby objednávání zboží
  4. Ceny
  5. Způsob platby 
  6. Poštovné a balné
  7. Dodací lhůty a přeprava
  8. Doprava mraženého masa
  9. Přeprava
  10. Ochrana osobních údajů

1) Vrácení peněz nebo výměna výrobku

Do 30 dnů od převzetí zásilky můžete výrobek vrátit a obdržíte zpátky celou zaplacenou částku.
Náklady spojené s navrácením zboží, jestliže kupující odstoupí od smlouvy, hradí podle Občanského zákoníku, § 1820 odst. 1 písm. G, kupující.
2) Záruka – reklamační proces

Na chovatelské potřeby poskytuje Baron záruku 2 roky.
Vady funkčnosti způsobené výrobcem, řeší Baron v záruce opravou nebo výměnou výrobku. Více naleznete v našem reklamačním řádu.

3) Způsoby objednávání zboží

Pouze on-line z obchodu www.baron.cz.
4) Ceny

Účtovány jsou ceny aktuální v den objednání v obchodě www.baron.cz.
Ceny jsou včetně DPH. (Baron je plátcem DPH).
Faktura s náležitostmi daňového dokladu je vkládána do zásilek.
5) Způsob platby

Platba je možná online kartou, bankovním převodem či dobírkou (dle volby v objednávkovém formuláři).
6) Přepravné a balné

ČR - Paušální poplatek 99 Kč (119 Kč PPL) se přičítá k objednávkám v hodnotě do 799 Kč.
Při hodnotě objednávky od 800 Kč (včetně) platí za své zákazníky přepravu a balné Baron. 

SR - Paušální poplatek 179 Kč se přičítá k objednávkám v hodnotě do 799 Kč.
Při hodnotě objednávky od 800 Kč (včetně) platí za své zákazníky přepravu a balné Baron.

Velkoobchod ČR - Paušální poplatek 99 Kč (119 Kč PPL) se přičítá k objednávkám v hodnotě do 2999 Kč. Při hodnotě objednávky od 3000 Kč (včetně) platí za své zákazníky přepravu a balné Baron.

Velkoobchod SR - Paušální poplatek 179,-Kč se přičítá k objednávkám v hodnotě do 2999 Kč. Při hodnotě objednávky od 3000 Kč (včetně) platí za své zákazníky přepravu a balné Baron.

7) Dodací lhůty (dle volby v Objednávkovém formuláři)

Objednávky došlé do 12:00 h jsou odesílány v tentýž pracovní den.
(96% zboží je skladem v sídle Barona). 

8) Doprava mraženého masa

ČR – Odesíláme pouze v pondělí, úterý a středu. V případě státních svátků zasíláme maso podle našich možností.
SR – Mražené maso nezasíláme.
9) Přeprava (dle volby v Objednávkovém formuláři)

Zásilky doručuje obvykle do 24 hodin (SR do 48 h) soukromá balíková služba společnost PPL a DPD.
10) Ochrana osobních údajů

Registrací zákazník dává svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, a to pouze pro potřeby BARON Ústí nad Labem s.r.o. a dále k tomu, že osobní údaje budou poskytovány dalším zpracovatelům dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. V případě, že zákazník svůj souhlas se zpracováním těchto osobních údajů dodatečně odvolá, jeho registrace bude ukončena. Osobní údaje budou zpracovávány po dobu trvání registrace a po dobu vymáhání případně vzniklých pohledávek a archivovány po dobu zákonných archivačních lhůt. Zákazník má právo na přístup k osobním údajům, právo na opravu osobních údajů a další práva uvedená v § 12 a § 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.