Živá kuchyně, cesta ke zdraví

Velká kuchařka s širokým přesahem informací. Vše, co potřebujeme vědět o živé stravě, o tom jak ozdravit jídelníček a životní styl.

 

O autorce – Paní Judita Wignall je úspěšná Hollywoodská herečka, modelka, zpěvačka a skladatelka. Poté, co jí syrová strava zbavila akné a depresí, se stala vášnivou propagátorkou přípravy této léčivé stravy. Píše knihy a učí lidi, jak se správnou výživou uzdravit, jak zeštíhlet a jak získat novou životní energii a vitalitu. www.juditawignall.com

 

Vařená strava – Autorka popisuje, jak tepelná úprava ničí enzymy, vitamíny, antioxidanty a fytonutrienty v potravinách. Lidé, kteří jedí vařená, smažená nebo pečená jídla trpí po čase na artritidu, onemocnění srdce, osteoporózu, cukrovku nebo rakovinu. Už zvětšení podílu syrové stravy na 50 % upevňuje zdraví.

 

Syrová strava – Živá kuchyně představuje přirozený způsob, jak se detoxikovat, vyčistit pleť, zhubnout a zářit vitálním zdravím. Více než 100 receptů presentuje lahodné syrové pokrmy. Spousta fotografií s postupy od klíčení až po otvírání kokosu. TOP kuchařka pro ty, kteří si chtějí pochutnat a cítit se lépe.

 

Nejchutnější jídla – Recepty v této RAW kuchařce nejsou složité, jejich příprava je jednoduchá a časově nenáročná. Většina ingrediencí (nebo alternativy) je v česku dostupná. Po vyzkoušení zjistíte, že pokrmy připravené ze syrových surovin jsou ty nejchutnější, a při tom nejzdravější, které jste kdy jedli.


Ráda Vám poradím

Název produktu
Cena s DPH
Skladem
Množství
Košík
Oblíbené
Obj. číslo
Živá kuchyně, cesta ke zdraví
Živá kuchyně, cesta ke zdraví
127 Kč
3 ks
ks

364822

Obsah knihy Živá kuchyně, cesta ke zdraví

  • Předmluva, Cherie Soria, Living
  • Light Culinary Institute
  • Úvodní slovo

Proč právě živá strava?

  • Pravidla syrového jídelníčku
  • Nutriční základy živé stravy
  • Přednosti živé stravy
  • Cena syrových potravin
  • Žít zeleně, žít ohleduplně

Základy přípravy syrových pokrmů

  • Zásobování vaší spíže
  • Pomůcky a přístroje
  • Základní techniky krájení
  • Použití struhadla
  • Techniky přípravy syrových potravin
  • Přemýšlejte jako kuchař

Revoluční recepty

  • Koktejly
  • Šťávy
  • Snídaně
  • Saláty a zálivky
  • Polévky a přílohy
  • Hlavní jídla
  • Dezerty
  • Svačiny
  • Nápoje
  • Živé a fermentované potraviny
  • Rychlé a snadné pochoutky
  • Rychlé a snadné zákusky, Slané
  • Rychlé a snadné zákusky, Sladké

Úspěšný přechod naživou stravu

  • Jaké množství živé stravy je pro vás vhodné?
  • Jednoduché tipy a triky pro přípravu syrových jídel
  • Plánování jídelníčku
  • Příklad týdenního jídelníčku
  • Celostní pohled na zdraví

Glosář
Zdroje
Rejstřík
Poděkování
O autorce
O fotografovi

Obl íbené